login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

SEO 2018

SEO Aquesta canviat de forma i evoluciona

Diversos especialistes afirmen que els motors de cerca i l'optimització de les pàgines webs, han anat tenint variants en els últims anys. No obstant això tot i que SEO és una de les noves tècniques per al posicionament web i que s'ha desplaçat a altres que van ser usades amb molt èxits, no està exempt de patir canvis, però dins d'aquests canvis, alguns diuen que l'essència de SEO s'ha anat perdent.

Des de fa temps es vénen escoltant el mateix, que la famosa tècnica de posicionament i augment de trànsit ha mort. Però els experts asseguren que això és fals. Si bé és cert estem en un món que no tenen garanties i en el qual les eines que fem servir per a diferents àrees tampoc les tenen i aquest precisament és el nostre cas.

Com sabem dins dels avantatges que porta amb si aquesta estratègia, és que si aconseguim fer un títol cridaner i ubiquem les paraules claus en aquests llocs estratègics dins el mateix text, anem a obtenir com a recompensa que Google ens situï dins dels primers lloc. Però quan passa el cas contrari i vam notar que la nostra optimització no està tenint els resultats esperats, és quan diem que això definitivament ha mort.

SEO Desapareix i experts afirmen que ha mort

Aquest és l'etern debat que un cop més es torni fer públic, ia això és una cosa que s'ha tornat habitual, i fins molts ho comparen amb la quantitat de vegades que han dit que el món es va acabar, és obvi que tot té un final i res és per sempre, però si alguna cosa és bo perquè no val la pena seguir tenint-?

És molt habitual sentir que el posicionament web ja no està sent usat per cercadors com Google, però això es pot deure al fet que el famós cercador ha realitzat algunes modificacions en el seu algoritme, i per aquesta raó la forma en què estem utilitzant les paraules claus ja no és la manera correcta, així que podem dir, que segueix sent el mateix, mes no està sent presa en compte de la mateixa manera, ja que ara un de les noves característiques que es té en compte per donar resposta a una recerca determinada, és l'àrea d'on surt aquella recerca.

Una altra de modificacions que també van sorgir és sobre el pagament d'AdWords, els quals ara ocupen gairebé tota la part superior i fins lateral dels resultats de cerca.

font:experta seo barcelona a seowebconsultora

Comentaris (0)22-08-2018 17:00:27

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: