login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

agencia seo

Google imatges i anàlisi de trànsit

Per a qualsevol empresari digital que compti amb un lloc web o bloc propi, és important saber els canvis que Google ha realitzat en els URL que fan referència de fonts de Google imatges.

Reconeixent la gran importància que se li ha d'atribuir al coneixement exacte d'on procedeix el trànsit, per d'aquesta manera desenvolupar i dur a terme estratègies que promoguin el creixement dins de l'Internet, buscant augmentar considerablement el nombre de visitants al lloc o pàgina web. És útil manejar la informació sobre com analitzar el trànsit del teu lloc per mitjà de la nova URL de referència, aquesta et proporciona informació de la quantitat de trànsit del teu lloc o pàgina web des de Google imatges.

Google analytics i Google imatges

Google Analytics és, generalment, l'eina utilitzada per a l'anàlisi de la procedència del trànsit que genera un lloc o pàgina web, aquesta eina ens permet conèixer les URL específiques que remeten el trànsit al lloc. Abans, únicament era possible saber quina quantitat de trànsit procedia de Google de manera general, però era impossible reconèixer aquell que procedia de les recerques generals i quina venia de Google imatges.

Com a solució a aquesta problemàtica, Google crea un URL exclusiva per al bloc d'imatges, de manera que, si realitzem una recerca de les fonts de trànsit a l'eina Google Analytics i s'ha rebut un trànsit des d'imatges, se'ns mostrarà aquesta URL: https://images.google.com.

Anteriorment, per no comptar amb aquesta adreça web, només ens apareixia la web general de Google i no podíem saber, amb exactitud, la procedència del trànsit. Actualment, el trànsit que es rebi en el nostre lloc web i procedeixi de Google imatges, el podrem reconèixer gràcies a la identificació de l'anterior URL.

Aquesta informació ha de ser promoguda perquè formi part del coneixement general de tot aquell que utilitzi l'internet com a mitjà per expressar-se, presentar-se com a empresa, brindar informació o comptar amb un espai personal d'interacció. El trànsit, el seu coneixement i segmentació és de vital importància en tot el procediment per al control de llocs o pàgines web, a més d'aportar-nos una orientació sobre el que estem aconseguint i al nombre de persones que estem arribant, sobre la base del trànsit es poden establir objectius o metes, es modifica el contingut, entre d'altres.

Conèixer les eines de Google que ens faciliten l'anàlisi de trànsit és un gran avantatge per a tot creador de contingut com indica un expert seo barcelona

Comentaris (0)10-01-2019 17:53:00

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: