login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Aspectes informatius dels comentaris de cerca.

Aspectes informatius dels comentaris de cerca segons un expert en seo barcelona.

Abans de parlar el tema és vital tenir coneixement respecte que són els comentaris de recerca, amb la finalitat d'entendre bé la informació plasmada en aquest article.

Quan nosaltres vam observar la part inferior de pàgina en els resultats de cerca, trobem un enllaç amb el text d'enviar comentaris, quan un procedeix a fer clic en aquest enllaç es genera un formulari que li permetrà als usuaris enviar comentaris sobre els resultats de cerca .

Aquest formulari conté una divulgació, amb la qual adverteix als usuaris que la informació del sistema podria enviar-se a google, amb la qual cosa és lògic que abans d'això s'està registrant el seu navegador i dades de la seva IP, amb l'objectiu d'identificar els dades maliciosos, però també per registrar les dades estadístiques relatives amb la geografia, sistema operatiu i successivament.

L'important és saber com google utilitza el formulari de comentaris de cerca.

Pel que fa al sabotatge un editor web va suggerir que era conscient que la seva competència estava utilitzant el formulari de comentaris de Google per presentar informes negatius sobre els llocs web de la seva companyia.

No obstant això John Mueller, un web màster de google va expressar que la resposta és no, el formulari de comentaris no es pot utilitzar per perjudicar negativament les classificacions d'un lloc web.

Mentrestant la senyora Nuance una multinacional de tecnologia programari va dir el següent sobre les respostes de John Mueller "Hi ha algunes respostes en què John Mueller tendeix a fer servir paraules de farciment com" bé "o" Uhm "com una manera d'aturar la seva conversa mentre pensa en les seves respostes "

Però la veritat és que no doncs la resposta de John Mueller va ser immediata i sense vacil·lació ni dubtes. Ja que això semblava indicar que aquest era un tema del qual ell confiava i estava completament segur

Com és el formulari dels comentaris de cerca utilitzats per Google?

Mueller després va passar a discutir com Google utilitza el formulari de comentaris de recerca, pel que ha expressat el següent, "Així que això és una cosa que generalment és un procés més llarg i més d'una cosa així com:" Oh, hem vist a persones queixar sobre ... pàgines d'amplificadors perquè no els agraden o perquè no els agrada el logotip ... hem vist Molta gent es queixa d'això amb el temps, així que potser hauríem de canviar alguna cosa allà ".

Però sobre la base de llocs individuals això no és una cosa per al que faríem servir això.

Llavors, realment és una qüestió que aquesta és una tendència general ... I no s'estan enfocant en un lloc específic, sinó més aviat com en tota aquesta àrea diferent que ens estem equivocant en la recerca i rebem comentaris de tot tipus de persones sobre aquest àrea general.

I a causa d'això hauríem de descobrir ... algun enfocament que puguem fer perquè sigui més fàcil mostrar resultats més rellevants al grup de persones més gran ".

I Nuance sobre el formulari de comentaris i control de qualitat

Comentaris (0)12-09-2018 12:17:50

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: