login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Dominis lliures per al teu nínxol

Dominis lliures per al teu nínxol

Hi ha un munt de noms de domini que expiren cada dia. Les raons són diferents. Alguns s'obliden de renovar els dominis, alguns simplement no volen seguir treballant en ells mai més. Per a la majoria de la gent aquests dominis expirats no tenen cap valor, que no saben sobre el seu factor d'antiguitat o PageRank, en principi el Pagerank ja no és tan important com fa anys.

Però per a la gent que sap de SEO o backlinks, els dominis lliures són importants per crear el seu projecte. L'únic problema és separar els bons dels no tan bons. Alguns són més valuosos que altres, i són els que t'interessa aconseguir!

Si t'interessa crear un projecte amb un nínxol específic et puc ajudar i trobar el domini amb la paraula clau perfecta per al teu nínxol, pots fer-ho a la secció Dominis Lliures d'aquest Blog, per tan sols 3 €, et enviaré un excel amb tots els dominis lliures amb aquesta paraula clau.

Tots els dominis tenen en el SEO dades rellevants típics, com PageRank, backlinks, també pots veure la seva autoritat en opensiteexplorer i archive.org.

És important que sàpigues el tipus de paraula clau que vols fer servir per al teu projecte, en principi sempre recomano el .com, però hi ha tants tipus de dominis que pot ser difícil que elecció prendre.

Si vas a crear un projecte per a Espanya, jo optaria pel .es i el .com, a partir d'aquí tens el .org que també és un bona extensió, i el .net. El que has de tenir clar és si realment un .net t'interessarà per a un projecte de reformes, ja que és un domini per a tecnologia, internet ...

Si el teu projecte és exclusiu per a una comunitat autònoma, jo compraria l'extensió d'aquesta comunitat, per exemple, per a Catalunya seria .cat. Disposes de mil maneres de crear el domini, pot ser reformasmadrid, reformasmadrid, reformasenmadrid ... .. i saber que extensió està lliure, en aquest cas jo registraria les extensions .com i .es.

Una altra de les opcions és el tipus de projecte, ja que si vas a utilitzar una marca pròpia no et cal la paraula clau, en el meu cas no vaig comprar cap domini amb la paraula clau WordPress, sinó que em vaig decidir pel meu nom. Això és més aviat per a gent que és Freelance, però no et dic que tingui algun nínxol per aquí amb la paraula clau en el domini, jejeje. Aquí tens una empresa espanyola per al registre de Dominis i Hosting.

També t'interessa saber que recerques té aquest nínxol al mes, per a això necessites alguna eina, jo faig servir la de Google Adwords, tens un exemple de com usar-la en aquest post.

seo barcelona

Comentaris (0)21-09-2018 12:52:39

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: