login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Estratègia SEO: Valor a curt termini

Estratègia SEO: Valor a curt termini

És important comprendre que les estratègies SEO poden trigar un temps per arribar a ser un èxit, encara que molts pensin que tot aquest procés es dóna per art de màgia, no és així, es requereix de paciència i perseverança per aconseguir bons resultats. No obstant això, a continuació, t'expliquem com veure el valor de SEO a curt termini.

Com veure resultat de l'Estratègia SEO a llarg termini en el curt termini? consells de un consultor seo

Cadascuna de les Estratègies SEO són ​​peces clau per obtenir resultats favorables, els resultats de SEO a llarg termini es refereix a les coses que necessiten una mica més de temps per tenir efecte, en aquest cas, de tenir efecte sobre el procés SEO. Un exemple d'això serien: els programes de creació d'enllaços, transicions subdomini, recomanacions esquema, l'aplicació de HTTPS, etc.

Com a estratègia es pot prendre HTTPS, ja que sabem que hi ha un valor a llarg termini per als llocs web segurs, Google ha anunciat que donarà prioritat a les pàgines web més segures. Ja allà, estaríem donant un gran pas.

No obstant això, aquesta seria una mesura a llarg termini i els resultats no es veuran immediatament ja que la transició HTTPS requereix temps, recursos i diners.

Llavors, què es pot fer? Tot i que la resposta varia d'empresa a empresa, hi ha certes formes de veure el valor de les Estratègies SEO a curt termini:

 Estudiar casos: S'han estudiat diversos casos on es veu la importància que ha tingut i com ha fet efecte moure el lloc del subdomini a un domini principal, l'impacte que té aquesta estratègia de transició és gran.

Si realment vols veure valor a curt termini de l'Estratègia SEO, el millor que pots fer és dedicar-te a la recerca i intercanvi d'informació, colaborarse mútuament. Observi el que ja s'hagi dit, el que altres han implementat i l'impacte que tot això va tenir en els seus llocs web.

 Armar un cas per després fer-lo servir: S'ha de realitzar una mena de "prova" a petita escala. És a dir, si vostè intenta demostrar que alguna cosa té valor, ha de crear un petit cas i analitzar si té resultats, si són positius, llavors aplicar-lo. Serà molt més fàcil veure així, el valor de l'Estratègia SEO a curt termini.

 Vendre les petites victòries: Molts es preguntaran com veure el valor de les Estratègies SEO a llarg termini si els resultats encara no són tangibles. Bé, és important tenir en compte els petits triomfs que poden fer una gran diferència, si busques millores orgàniques, és bo que prestis atenció al següent:

 Les dades de consultes de cerca: És cert que hi ha paraules claus que poden resultar útils, però això no ho és tot, cal revisar les dades de impressió i consultes de cerca per aconseguir un impacte favorable, i molt possiblement augmentar el trànsit.

 Visibilitat de paraules claus: SEMrush és una gran eina per permetre'ns veure la visibilitat de les paraules claus orgàniques, i per observar com van canviant amb el passar del temps. Això contribueix a millorar el rendiment.

 Taxa de conversió: Tot i que la taxa de conversió és una mesura que moltes vegades es passa per alt en la recerca orgànica, ja que sol ser complicat de fer-la, però quan es fa correctament, la taxa de conversió pot donar-nos idees clau.

Comentaris (0)25-08-2018 12:11:34

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: