login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Estudi de la URL de Google

Estudi de la URL de Google:seo barcelona

Recentment es va introduir la utilitat que posseeix la inspecció de l'URL, la qual cosa afegeix un altre element més als serveis oferts per Google per a administradors web. Els URL de Google i la seva revisió, no tenen altre fi que ajudar-nos a optimitzar el nostre recorregut electrònic, millorar les pàgines o llocs web, mantenint un seguiment constant i buscant obtenir resultats satisfactoris.

No hi ha servei extern que pugui trobar i estudiar els mecanismes interns de Google, els que ells mateixos proporcionen són i serà, la millor opció per a això. Per la qual cosa, l'URL de Google és un element que, si volem inspeccionar, hem de considerar l'eina oferida pel propi cercador.

El URL de Google cobra importància en analitzar el per què algunes pàgines que corresponen al mateix lloc web, tenen més visibilitat i poder que d'altres. I és mitjançant el motor de Console, una funció heretada de Google Wenmaster Tools, el qual li permet a tots els desenvolupadors de pàgines o situats webs diverses eines que tenen per objectiu potenciar la visibilitat dins el motor de cerca, on trobem com a punts més rellevants i forts el poder revelar les millores possibles i l'estat d'indexació.

Avantatges d'estudiar la URL de Google

La funció d'inspeccionar els URL de Google ens respondria el dubte de com tracta Google a cadascuna de les pàgines que pertanyen a una pàgina web, la qual es troba expressada a la URL.

Des del moment en el qual es va establir aquesta nova utilitat, no cal fer més d'introduir l'URL de la pàgina web en particular i així coneixerem la data de l'últim registre realitzat o efectuat pel robot de Google. Es fa possible visualitzar, per a aquesta adreça explícita, l'expressió canònica, les fallades detectades i la indexació que correspongui.

Deixarà de ser un misteri les raons de l'absència d'indexació, això es podrà evidenciar en els resultats de cadascuna de les cerques. Per a administradors web representa un gran avantatge, ja que li permet considerar un web basat en l'anàlisi en detall de cadascuna de les seves parts corresponents.

El que es presenta com una eina ideal per a la depuració sistemàtica i contínua d'errors. A més, funciona com a mecanisme d'aprenentatge sobres la configuració noindex per al robot de Google.

Atès l'anterior, és moment de començar les anàlisis de les diferents URL de les nostres pàgines, per així comptar amb més informació sobre la nostra vida i treball web.

Comentaris (0)10-10-2018 19:27:04

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: