login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Imatges en xarxes socials

Imatges en xarxes socials

Tots volem fer el millor maneig de les nostres xarxes socials, per garantir l'èxit dels nostres perfils s'han de considerar diversos aspectes al moment de realitzar una nova publicació. Entre aquests factors un que hem de tenir molt present és la mida de les fotografies i imatges.

Tenir coneixement sobre la grandària idoni de les imatges publicades en les xarxes socials ens fa més senzill la tasca de buscar una bona rebuda del nostre contingut brindat pels altres usuaris. A cada xarxa social es presenten diferents paràmetres de publicació i disposa requisits propis i característics. Totes les plataformes posseeixen una estructura particular i ens hem de adaptar.

Totes les xarxes socials posseeixen paràmetres diferents: Imatges de Facebook

Els Community Manager tenen el deure d'adaptar el contingut per a cada plataforma de les diferents xarxes socials, ja que les idees són plantejades des diferent enfocament per a cada xarxa i passa exactament igual amb la forma de la publicació, el disseny ha de trobar-propici per no tenir imatges borroses o tallades.

Parlem de Facebook:

• Aquesta xarxa social, al moment de pujar les fotos, reconfigura la imatge de manera automàtica, canviant la mida i format. S'aconsella com a format el JPEG amb un perfil de color sRGB.

• Dimensions: la foto de perfil posseeix 128 x 128 en un smartphone i 170 x 170 a l'ordinador. Al moment de veure la foto de perfil a la seva mida completa, aquesta arriba 1200 x 630, la mateixa mida de les fotos que vam pujar a qualsevol post. La foto de portada és de 640 x 360 a telèfons mòbils i 841 x 315 en ordinadors, no són permeses imatges menors a 399 x 150, l'arxiu ha de tenir un pes inferior de 100 Kb per a evitar que sigui comprimit al moment de pujar-lo. Les fotos estàndard són, aconsejablemente, de 2.048, 960 o 720 píxels d'ample. Al moment de publicar un vídeo, podem veure una imatge estàtica per a la seva presentació, la seva dimensió perfecta és de 504 x 283 i en els enllaços, la imatge presentarà una dimensió de 450 x 246. Com a punt final, s'ha de destacar que, en anunciar un event, la imatge o foto que l'acompanya posseeix 470 x 174.

Així com Facebook, cada xarxa social té les seves peculiaritats a tenir en compte per a realitzar una nova publicació i pujar una imatge. Aquestes característiques han de ser estudiades per així comptar amb un perfil idoni i visualment atractiu, per la qual cosa és important siguin.

posicionamiento web barcelona

Comentaris (0)10-01-2019 17:53:36

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: