login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Movil i whats app

Whatsapp, el servei de missatgeria instantània entre smartphones, pot presumir de ser una aplicació sense publicitat, però fins i tot sense tenir espais publicitaris, la famosa plataforma permet publicitar productes o serveis a través d'un nou i recent terme: el WhatsApp Màrqueting.

I és que la majoria dels teus clients estan fent servir WhatsApp diàriament. No calen estudis perquè corroborar-ho, només has de sortir al carrer i observar al teu entorn. WhatsApp compta amb 800 milions d'usuaris actius, i fins a la data d'avui, s'ha convertit en el canal més directe i instantani per transmetre missatges als nostres contactes.

Són moltes les empreses que estan utilitzant aquesta eina per a realitzar campanyes de missatges massius de forma ràpida i efectiva. A més, Espanya és un bon país per aplicar una campanya de Whatsapp Màrqueting atès que té una quota de penetració molt alta i s'ha convertit en el quart país a nivell mundial que més utilitza aquesta aplicació.

Per als que encara vagin una mica perduts, el Whatsapp Màrqueting és un nou mètode de Màrqueting Digital especialment dissenyada per a campanyes B2C (Business to Consumer) que permet enviar missatges massius personalitzats a un públic segmentat a través de la plataforma WhatsApp.

PER QUÈ UTILITZAR WhatsApp MÀRQUETING A LA MEVA EMPRESA?

WhatsApp ens permet incloure fins a 1.000 caràcters a diferència dels SMS promocionals que estan limitats a 160. A més, cada vegada són més els usuaris que esborren automàticament els SMS tradicionals abans d'obrir-los. En canvi, els continguts que són rebuts a través de WhatsApp són més efectius, atès que aquests no són percebuts com una cosa "prehistòric", donen més sensació de proximitat i no solen ser tan comercials com els antics SMS.

Contingut multimèdia. A través d'aquesta app podem incloure imatges, vídeos, notes de veu i contactes. És importantíssim saber aprofitar aquestes eines multimèdia per generar un major impacte als nostres clients i aconseguir una campanya de WhatsApp Màrqueting més efectiva.

Rapidesa. WhatsApp és molt més ràpid i directe que l'e-mail. Depenent del target de la nostra campanya haurem d'escollir què és millor; realitzar una campanya d'Email Màrqueting o una de Whatsapp Màrqueting.

Missatges personalitzats. A part que podem segmentar la nostra campanya de Whatsapp Màrqueting segons el públic interessat, també podem personalitzar els missatges per fer-los més atractius i que la campanya sigui més propera i efectiva.

Innovació. El públic sol mostrar més interès per les empreses que utilitzen noves tècniques de comunicació. Aprofita aquesta verge eina de Whatsapp Màrqueting per sorprendre els teus clients de la forma més original!

posicionamiento web barcelona

Comentaris (0)31-10-2018 17:37:35

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: