login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

Preguntes SEO

Preguntes SEO que de segur tens en ment

SEO no és una eina de senzill ús, a més per poder executar-la has de conèixer una sèrie de tàctiques que t'ajudaran a que cada acció sigui més efectiva. 'Per aquesta raó, les persones solen tenir moltes preguntes SEO a l'hora de portar una presència digital ja sigui d'una empresa o servei. En aquest post d'avui volem brindar respostes a algunes d'aquestes preguntes tan freqüents que solen fer-se en aquesta tasca per facilitar i aclarir una mica el camí en aquest.

Val aclarir que, no disposem de la veritat absoluta, ja que només comptem amb la nostra experiència i alguns coneixements que s'han d'estudiar en el procés de treball.

Preguntes SEO que hem d'aclarir abans de cometre un error

A continuació mostrarem tres de les preguntes SEO més importants i freqüents al moment d'entrar en el món tan canviant.

1. Per què m'anava a interessar desindexar contingut?

El primer que busquem en una pàgina és tots el contrari a això, és a dir, potenciar la indexació de continguts. Desitgem aconseguir que el major nombre de pàgines es posicionin amb la major quantitat de paraules clau. No obstant això, en algunes ocasions és justificable l'ús d'una desindexación de continguts, com les següents:

• En els moments que desitgem evitar penalitzacions de contingut duplicat o pobre.

• Un altre cas molt comú és el de les fitxes de producte en comerç electrònic 's, si tens una fitxa molt semblant a una altra però amb algun detall diferent, necessites duplicar aquesta fitxa tantes vegades com calgui, però per a efectes del SEO això només estaria generant contingut duplicat. El millor sempre serà canonicanizarlas, que no és exactament desindexar però és bastant semblant.

• Per concentrar el Crawl-Budget a les pàgines que t'interessen

2. Es pot posicionar uns keyword amb contingut estàtic o necessitaré continguts actualitzats?

La resposta a aquesta pregunta és un rotund depèn, doncs va subjecte al tipus de paraula.

Si estàs buscant posicionar la paraula "tobillocabra masticalagañas" amb un contingut estàtic que coincideix amb aquesta paraula exactament, ja que no tens que preocupar-te. Però si cercar posicionar "hotels Aruba" en un text de mil paraules, probablement no ho aconsegueixis.

Per aconseguir això has de:

• Utilitzar sentit comú.

• Comprova que el tipus de contingut aquesta rankeando.

3.- Es pot rankear sense enllaços?

Això dependrà del projecte que vulguis emprendre. Però per fer enlairar un projecte de veritat en un camp de competència mitjana-alta és importantíssim l'ús d'enllaços.

Es pot rankear sense enllaços amb keywords poc competides, però no si es tracta d'un nínxol competitiu.

consultor seo | seowebconsultora

Comentaris (0)08-09-2018 18:39:07

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: