login
Inicia sessió

register
Registra't

marketingdigital.flog.cat

La rellevància dels enllaços web per al SEO.

La rellevància dels enllaços web per al SEO segons un consultor seo.

L'estructura principal de l'SEO Off Page són els enllaços. Els enllaços web és el principal proveïdor de trànsit directe cap a la nostra web, ja que ens permeten obtenir visibilitat del nostre lloc web i branding. A més, els enllaços ens atorguen l'augment d'autoritat i confiança d'un lloc web per als motors de cerca i ajuden a vincular la importància d'una pàgina amb paraules claus determinades.

Abans de Google, els resultats en els cercadors s'ordenaven de manera alfabètica i només es tenien en compte aspectes o factors "on site". Però Google es va adonar que els llocs webs més rellevants posseïen més enllaços des d'altres llocs que les webs menys importants. I així va néixer el "PageRank", un algoritme de Google pel qual se li dóna prioritat als resultats que tenen més referència des d'altres pàgines web. Així que d'aquesta manera, durant els anys primers, Google ús analogia d'un link, i un vot, en base a això, els seus resultats eren ordenats

Però en l'actualitat, la situació va canviar i els enllaços són més cotitzats per la seva qualitat que per la quantitat, és a dir, la forma de rànquing desenvolupat per Google per poder mesurar la "Autoritat" d'un lloc web (Page Rank), es basa tant en la quantitat com en la "qualitat" dels enllaços web que titllen cap a ella, però en major mesura en la qualitat.

Per què són importants els enllaços web per al SEO?

Els enllaços que entren, també coneguts com Backlink, fan al·lusió a aquells enllaços que apunten cap a la nostra pàgina web. Tots aquests links assentats en altres llocs com, les xarxes socials, fòrums etc ... que remeten un enllaç al teu lloc web o bloc.

Característiques d'un enllaç web de qualitat

.Un enllaç de qualitat és aquell que està vinculat amb el tema de la web que enllaça.

. Un enllaç de qualitat és aquell que prové de llocs o plataformes de gran reputació i importància, i que estan ben posicionades en els cercadors amb un alt PageRank i massa visitants. Com més autoritat tingui el lloc, de millor qualitat seran els enllaços que emeti.

. Un enllaç bo utilitza un text que vincula amb el contingut de la pàgina o el lloc web marcat. A aquest text es diu anchor text.

.Un enllaç de qualitat s'assenta en un web que té pocs enllaços que sortints. Com més enllaços tingui un sitiio, menor serà la importància de cada un d'ells. Prenent com a exemple, un lloc amb gran reputació que només contingui un enllaç, li transmetrà un major valor a aquesta web que si tingués 5 enllaços. El Pagerank es divideix entre aquests enllaços.

Un enllaç web és de més qualitat si és extern en lloc d'intern.

.El valor també dependrà de la posició de l'enllaç. Els enllaços que es troben dins del contingut tenen més valor que aquells que es col·loquen en els menús de navegació o al peu de pàgina

Comentaris (0)12-09-2018 12:18:28

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: